Initasjon til Jubileumsfest

Da er invitasjonen til Jubileumsfesten den 7. oktober klar. Nå er det opp deg om vi får laget en heidundrende feiring av klubben som har gitt så mange så mye. Ikke nøl, meld deg på allerede i dag. Og få med deg andre også.

Les mer

Artikkelbilde

Jubileumsfeiring 7. oktober

Meldal Håndballklubb er 20 år i 2017, og den 7. oktober skal klubben feire seg selv. Det blir aktivitet i Meldalshallen på dagen, og fest i Idrettsbygget på Løkken på kvelden. - Håpet er å samle mange håndballvenner denne dagen, sier leder Jon Ivar Syrstadeng.

Les mer

Artikkelbilde

Satte fyr på teltet!

Fredag fylte hun 50 år. Søndag var hun en sterk bidragsyter da Meldal sikret fornyet kontrakt i 3. divisjon. I god gammel håndballstemning i Meldalshallen sørget Tone Asbøll og resten av jentene for seier mot Skaun.

Les mer

Artikkelbilde

Thrilleravslutning i Meldalshallen

Søndag spiller Meldal sesongens siste kamp i 3. divisjon. Og kampen mot Skaun handler om nedrykk eller ikke. Med seier er sjansen for å beholde plassen så absolutt til stede. Det er med andre ord en skikkelig håndballthriller under oppseiling.

Les mer

Artikkelbilde

Etterlengtet opptur for seniorlaget

Søndag ble det seier 31-20 over Volda2 da Meldalsjentene var på Sunnmøre i helga. Dermed kan plassen i 3. divisjon berges med seier hjemme mot Skaun neste helg. - Dette ble en etterlengtet opptur, fastslår trener Lisbeth Skjevdal.

Les mer

Artikkelbilde

Årsmøte i Meldal HK 5.april

Meldal Håndballklubbs årsmøte holdes onsdag 5. april kl 20:00 i Meldalshallen. Alle medlemmer inviteres til å delta på årsmøtet der det skal gjennomgås beretninger og regnskap. Som vanlig blir det også valg av tillitsvalgte.

Eventuelle saker må meldes til styret innen 29. mars. 


Les mer

Artikkelbilde

Håndballens framtid i Meldalshallen lørdag

Lørdag samles mange håndballtalenter i Meldalshallen. Da møtes nemlig 10-årslagene fra Meldal, Rindal, Orkdal og Orkanger. Ikke mindre enn ni kamper skal avvikles fra tidlig morgen til langt utpå ettermiddagen.

Les mer

Artikkelbilde

Tung helg for seniorlaget

Det ble en tung helg for seniorlaget, som tapte begge sine kamper i 3. divisjon denne helges. Lørdag ble det tap mot Midsund, i en kamp som absolutt burde gitt poeng. Søndag var det topplaget Træff som besøkte Meldalshallen.

Les mer

Artikkelbilde

Ny storhelg i Meldalshallen!

Hele sju kamper skal avvikles i Meldalshallen i løpet av helga. Tre kamper på lørdag, og fire kamper på søndag. I tillegg har Jenter 14 bortekamp mot Tiller 2 i Rostenhallen klokka 11:10 på søndag.


Les mer

[Arkiv for siden]

Søk i meldalhk.no

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Meldal Håndballklubb  |   post@meldalhk.no  |   Ansvarlig redaktør Jon Ivar Syrstadeng