Viktig seier over Malvik

15.11.2012

Spillerne kunne slippe jubelen løs etter seier 31-26 over Malvik torsdag kveld. Dermed øker avstanden til lagene som ligger nederst på tabellen. Slik sett var dette en viktig seier i kampen for å sikre plassen i 2. divisjon.

Det åpnet helt utrolig i Meldalshallen torsdag. Anført av en svært opplagt Anne Ree, skaffet jentene seg en fem måls ledelse. Malvik satte da frimerke på Anne, og det førte gjestene inn i kampen igjen.

- Vi blir for urolig i den perioden. Selv om det blir bedre plass til de andre, så klarer vi ikke å komme oss på klare sjanser når en spiller blir tatt ut av kampen, sier trener Gry Haltvik, som likevel ledet laget sitt til ledelse 15-13 ved pause.

MHK_Malvik_2.JPG

Sterk forsvarskamp av Meldals-jentene.

Godt forsvarsspill

Etter hvilen tok jentene virkelig tak i kampen, og utover i den andre omgangen økte avstanden jevnt og trutt. Det takket være solid forsvarsspill. Dermed kom også mulighetene for kontra, som ga en god del scoringer etter hvert. Da sluttsignalet gikk stod det 31-26 på resultattavla, men ledelsen var på det meste oppe i ni mål.

- Det var artig at vi fikk en seier igjen nå. Så langt er vi helt i rute i forhold til målsettingen om å berge plassen. Jeg ser også tydelig at vi spiller god håndball i stadig lengre perioder av kampene. Etter de ni første kampene, mener jeg at det kun var i kampen mot Volda at vi var sjanseløse på poeng. Nå skal vi til Molde på lørdag, og dit drar vi helt klart med forhåpninger om mer poeng, sier Gry, som også gleder seg til neste ukes hjemmekamp mot Heimdal.

Generalsponsor Meldal Sparebank kåret Karen Gunnesmo som hjemmelagets beste spiller.

KAMPFAKTA

Meldal - Malvik HK 31-26 (15-13)

Utvisninger: Meldal 1x2min, Malvik 1x2min

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Tove Fagerli (6), Bente Kielland, Anne Ree (6), Marthe Midtlyng (6), Nadja Hestflått (3), Hanne Forbord (5), Jenny Stokkli (1), Anja Søyseth, Karen Gunnesmo (5),Gunhild Løkken

MHK_Malvik.JPG

Jublende spillere etter kampen mot Malvik.

Sponsorer

Facebook