Viktig og fortjent seier mot Ålesund

12.01.2014

Etter en god kamp vant Meldal 24-22 over Ålesund søndag. Jentene leverte en meget godt gjennomført kamp, og vant helt fortjent. To viktige poeng i en vanskelig bortekamp.

For første gang vant Meldal en 2. divisjonskamp på Møre. Jentene leverte en god kamp, og vant fortjent. Bakover var det knallsterk jobbing, og Ålesund sine skyttere kom aldri til sin rett. Fremover på banen gjorde jentene lite feil. Spillerne var tålmodige og ventet på gode sjanser.

Ålesund åpnet best, og ledet innledningsvis. Men etter hvert fikk Meldal kontroll bakover og tok over ledelsen i kampen. Vertene forsøkte ulike kombinasjoner av spillere, men uansett var forsvarsspillet solid. Dermed kom også keeper-redningene. Ved pause ledet Meldal 14-12.

Den dårligste perioden i kampen hadde Meldal i åpningen av den siste omgangen. Det ble for ubesluttsomt fremover, og Ålesund kom inn i kampen. Imidlertid kom jentene til hektene og sikret seg et forsprang igjen. En ny svak periode kom da Ålesund tok Lene Høve Storholt ut av kampen. Heldigvis fortsatte det gode forsvarsspillet, og mot slutten kom de nødvendige scoringene slik at seieren ikke var truet.

- Jeg er imponert over jentene. De er disiplinerte, og holder seg til den kampplanen vi var enige om. Vi har gode spillere og det og det fikk vi visst frem i dag. Dette var viktige poneg, men også fortjente poeng, fastslår trener Asgeir Hatlen.


KAMPFAKTA

Ålesund - Meldal 22-24 (12-14)

Utvisninger: Ålesund 1x2 min, Meldal 1x2 min

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Tove Fagerli (1), Anne Ree (5), Monica Gjersvold, Lene Høve Storholt (8), Nadja Hestflått (1), Anja Søyseth, Anne Kvam (2), Karen Gunnesmo (7)

Sponsorer

Facebook