Vi ønsker alle håndballvenner God Påske!

14.03.2008

Meldal Håndballklubb vil ønsker alle sine håndballvenner en riktig god påske. Måtte det bli mange flotte dager med sol, klister under skia, appelsin og Kvikk Lunsj i tursekken, svartbrent pølse fra sprakende bål innunder bergveggen og ikke minst Påskelabyrinten på P1.

Tja, kanskje ikke alle har de samme ønskene for påskefeiringen, men noen dager med noe annet på programmet ser vel de fleste frem til.

Så får vi lære oss å leve med at været og for så vidt skiføret rår vi ikke over, men vi må likevel kunne nyte fridagene.

På håndballfronten blir det helt stille i påsken. Men det betyr på ingen måte at sesongen er over. Lørdag 29. mars spilles det ikke mindre enn fem kamper i Meldalshallen, som en avslutning på seriesesongen. Deretter er det kun Baldus Cup på Lillehammer som gjenstår av sportslig aktivitet.

Tradisjonen tro arrangeres det også i år Håndballfest. Det skjer fredag 18. april i Storås Samfunnshus. Spillere, trenere og alle tillitsvalgte har nærmest møteplikt, mens det ville vært svært hyggelig om noen av vårt store og trofaste publikum også ville være sammen med oss denne kvelden. Det blir mat, utdeling av utmerkelser, og det blir levende musikk fra Farriskameratene.

Men nå er det påsken det dreier seg om; Meldal Håndballklubb ønsker alle håndballvenner nok en gang God Påske!

Sponsorer

Facebook