Vera fikk mye sølv å pusse

11.05.2012

Under håndballfesten sist helg ble Vera Bekken kåret til Årets spiller samt at hun med god margin fikk Toppscorerpokalen. Dermed fikk hun mye sølv jhun skal pusse. Anja Søyseth fikk pokalen Flittige Lise for flest treningsøkter siste sesong.

Tradisjonen tro ble det på håndballfesten delt ut flere pokaler. Høyest henger nok pokalen for Årets Spiller, der det er speillerne og lederne på A-laget som selv stemmer fram vinneren. For sesongen 2011-2012 var det Vera Bekken som fikk flest stemmer, dog ikke med stor margin.

En pokal som det overhodet ikke var tvil om var Toppscorerpokalen. Her var Vera i en klasse for seg. Dermed kunne far Eskil i Vera sitt fravær ta med seg to pokaler til Frøya etter håndballfesten.

En fast tradisjon er også utdelingen av pokalen Flittig Lise. Den går til den som gjennom sesongen har flest fellestreninger. Her var det et lite tron-skifte denne sesongen, da det var de yngste som toppet lista. Lene Høve Storholt kom på tredjeplass, mens Nadja Hestflått var nummer to. Men den som ble tildelt pokalen var Anja Søyseth.

Vera_h__ndfest.JPG

Vera Bekken med pokalene etter håndballfesten.

Anja_h__ndfest.JPG

Jon Ivar Syrstadeng og Anja Søyseth.

Sponsorer

Facebook