Velkommen til håndballfest!

01.04.2008

Fristen for å melde seg på håndballfest er nå dessverre passert. Festen er på fredag 18. april, og nesten 70 håndballvenner har meldt seg på.

Party time :-)Tradisjonen tro arrangerer klubben håndballfest som en avslutning på sesongen. Årets fest arrangeres i Storås Samfunnshus fredag 18. april kl 19:30. Programmet er svært så tradisjonelt med middag, utdeling av utmerkelser og ikke minst dans utover kvelden og natten. Musikk besørges i år av Farriskameratene.

Aldersgrensen er 15 år. Spillere, ledere, trenere, alle som innehar et verv i klubben, alle medlemmer og ikke minst vårt store og trofaste håndballpublikum inviteres til festen. Vi kommer nok ikke utenom at vi skal feire opprykket til 2. divisjon, men det viktigste er at vi skal kose oss sammen i en litt annen sammenheng enn vi til vanlig finner i Meldalshallen.

Prisen per person er kr 200,-. Dette betales ved inngangen. Vi må likevel ha bindende påmelding da vi skal bestille mat. De som ikke kommer, men er påmeldt, får en giro i ettertid. Vi presiserer at drikke til maten tar hver enkelt med seg selv.

Sponsorer

Facebook