Velkommen som håndballspiller!

11.09.2013

Dette er en gladmelding til alle som har lyst til å prøve seg som håndballspiller; det er aldri for seint å begynne med denne sporten. Og det er plass til alle som vil prøve seg!

De fleste av våre lag er nå i gang med treningene. De aller fleste av de som har vært med tidligere er i gang med aktiviteten. Vi har også allerede opplevd at noen nye har kommet til. Ingen ting er artigere enn det.

Er det noen som leser dette og som har lyst til å prøve seg på ei håndballtrening, så skal dere vite at dere er hjertelig velkommen i Meldal HK. De aller yngste har ikke kommet i gang med treningene, men alle fra 9 år og oppover er i gang. Til og med de over 40 har egen treningstid på søndagene.

Gjennom årene har vi fra tid til annen opplevd at det er ungdommer som kommer og prøver seg for første gang nær opptil konfirmasjonsalder. Og så viser det seg at de raskt blir habile håndballspillere. Det viser at det aldri er for seint å begynne med denne sporten.

På denne hjemmesiden er det et eget valg til venstre på siden som heter Treningstider. Der er det stort sett alltid oppdatert når det er treninger. Om ikke annet står, er aktiviteten i Meldalshallen. Velkommen skal dere alle være!


Sponsorer

Facebook