Vant sin kvalikgruppe suverent

07.09.2013

Meldal imponerte stort, og vant sin begge sine kamper i kvaliken for Landsserien J18. Først 24-16 over Strindheim, og deretter hele 35-11 over vertslaget Flisa. Dermed får jentene en lettere vei i neste kvalik-runde.

Vi har skrevet om det før, men gjentar at det er kun 16 lag som får plass i den nasjonale serien for 18-årslag. Skulle Meldal ta en av de plassene, er det nærmest som en sensasjon å regne.

Lørdag spilte jentene første kvalik-runde, og motstandere var Strindheim og Flisa. Kampene gikk i Åsneshallen på Flisa. På forhånd var nok Strindheim regnet som favoritt, men etter siste helgs seier i TrønderEnergi Cup, var det noen som snakket om vi hadde gode sjanser også mot Strindheim. Og slik ble det. Meldal ledet fra start til slutt mot Strindheim. Selv om avstanden var nede i tre mål halvspilt, var seieren egentlig aldri truet. Kampen endte med seier 24-16.

- Vi har slitt mot offensive forsvar tidligere, men denne gangen gjorde jentene som vi ble enige om. Dermed klarte Strindheim aldri å finne ut av angrepsspillet vårt. Samtidig er vi trygge i forsvarsspillet vårt. Og viktigst; jentene legger ned en enorm innsats. Så i sum er jeg veldig imponert over det vi presterte, sier trener Asgeir Hatlen, som nå er spent på hvem som blir motstandere i neste kvalikgruppe.

Kampen mot Flisa ble en formalitet. Våre jenter tok kommandoen fra start, og kampen ble avgjort i innledningen. Etter å ha ledet 19-5 ved pause, roet det seg litt, men ikke mer enn at det til slutt stod 35-11 på tavla.

 J18_Flisa.jpeg

Glade vinnere av sin kvalik-gruppe.

Sponsorer

Facebook