Ujevne resultater for våre lag lørdag

26.01.2008

Meldals-lag spilte i alt fem kamper i Trondheim lørdag. Fasiten ble kun en seier, en uavgjort og tre tap. Imidlertid imponerte J14 da de slo Byåsens beste 14-årsmannskap med fire mål i Nidarøhallen.

Dagen startet med at J13 tapte hele 22-13 mot Byåsen. Etter en svak første omgang, viste jentene etter hvilen at de ikke var stort dårligere enn sine motstandere. Kampen lærte nok våre jenter at man ikke kan ha overdreven respekt selv om man kommer til Nidarøhallen for å spille kamper.

Senere på dagen spilte det samme mannskapet mot Strindheim 4 i Leangenhallen. Den kampen endte 13-13, etter at selv Strindheim-folk mente dommerne tok fra Meldal seieren. Jentene spilte godt i forsvar, men har fortsatt en del å gå på i angrepsspillet. Det handler om trening.

Jenter 14 deltar i 15-årsserie, og lørdag åpnet de med kamp mot Byåsen. Også Byåsen stilte med 14-årslag, men dette var det aller beste mannskapet Byåsen har å oppdrive i denne årsklassen. Meldalsjentene tok imidlertid kommandoen fra start, og ledet hele kampen gjennom. De spilte glimrende håndball, og firemålsseieren var helt fortjent.

På ettermiddagen ble det tap for de samme jentene, da mot 15-årslaget til Byåsen. Men resultatet 13-16 er mer enn godkjent det også.

Fjerdedivisjonslaget vårt spilte mot Utleira 2 i Byåsenhallen lørdag. Der ble det tap 18-32, men kampen var jevn til langt ut i andre omgang. Imidlertid led Meldal av at de var få spillere og det røynte på kreftene utover i den siste omgangen. Men god innsats av hele gjengen.

Sponsorer

Facebook