Uavgjort mot Follo i kvaliken

05.10.2013

Meldal spilte 19-19 mot Follo i sin andre kvalikkamp. Kampen i Skihallen ble jevn fra start til slutt. Dermed er Meldal avhengig av at Fjellhammer slår Follo mye i morgen, samt at Meldal slår Storhamar mye.

Før kampen visste begge lagene at tap var ensbetydende med at sjansen til Landsserien var borte. Follo hadde tatt lærdom av at Meldal sliter mot offensive forsvar, og la ut i 3-2-1. Det lyktes bare delvis for våre jenter kom til gode sjanser så lenge man var tålmodig nok. Men dessverre ble det for mange dårlige avslutninger. Bakover var det solid gjennom hele kampen, noe 19 baklengs vitner om.

Ved pause ledet Follo 11-9. Den siste omgangen åpnet veldig bra for våre jenter, som scoret omgangens tre første mål. Men Follo lot seg ikke riste av, og det var jevnt helt inn. Tre minutter før slutt tok Meldal ledelsen 19-18. Men hjemmelaget utlignet. Etter det hadde Meldal to muligheter til å avgjøre, men fikk dessverre ikke ballen i mål. Dermed ebbet kampen ut med 19-19.

Dette betyr at Meldal på søndag må slå Storhamar, mens Follo må tape mot Fjellhammer. Men det er ikke nok. Follo har per nå 17 plussmål, mens Meldal har 12 minus. Meldal møter Storhamar først, som har sluppet inn 64 mål på de to første kampene. Her må det bli storseier, mens Fjellhammer må være giret på å slå Follo selv om de allerede er klare for Landsserien.

Sponsorer

Facebook