Uavgjort etter sekunddrama

29.11.2012

Sverresborg utlignet til 23-23 sekundet før slutt da Meldal innkasserte ett poeng i 2. divisjon torsdag. Meldal leverte en god kamp mot et godt bemannet Sverresborg-lag.

Selv om Meldal sitter igjen med "bare" ett poeng etter bortekampen mot bunnlaget Sverresborg2, er det all grunn til å være fornøyd. Jentene leverte nemlig en svært god kamp, og var nære å stikke av med begge poengene.

Første omgang er årsbeste av Meldal. Da styrte våre jenter kampen, og ledet på det meste med fem mål. Da pausesignalet kom, ledet Meldal 15-11.

Å si at pausen gjorde jentene godt, er nok å overdrive. Sverresborg2 vant nemlig starten av den andre omgangen 9-0.dermed ledet de plutselig med fem mål. Trener Gry tok en time-out, og jentene våknet nok en gang til live. De hentet inn forspranget, og da tjue sekunder gjenstod av kampen ledet Meldal med ett. Tre sekunder før full tid fikk Sverresborg2 frikast, og det endte dessverre med at de scoret på et innøvd trekk. dermed ble det uavgjort 23-23.

- Det er selvsagt litt surt at vi føler vi har tapt ett poeng i denne kampen. Men vi møter et godt Sverresborg-lag, og det er forunderlig at de har så lite pioeng som de har. Vi gjør en svært god kamp, spesielt bakover. Ikke minst gjelder det keeper-spillet. Samtidig ser jeg at vi kommer til å bli enda bedre i forsvar, og da skal vi bli vanskelig å score mot snart. Fremover er det også mye bra, og så er det der også en del å rette på. Etter noen dager vil vi huske denne kampen med glede, selv om det føles surt å ha "tapt" ett poeng helt på slutten, sier Gry Haltvik, som sammen med spillerne har en kamp å spille før det blir juleferie. Det er hjemme mot Utleira2.

KAMPFAKTA

Sverresborg2 - Meldal 23-23 (11-15)

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Tove Fagerli (2), Bente Kielland (1), Anne Ree (4), Marthe Midtlyng (7), Hanne Forbord (2), Jenny Stokkli, Nadja Hestflått (2), Anja Søyseth (1), Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (3)

Sponsorer

Facebook