Tusen tusen takk kjære publikummet vårt!

18.03.2009

Også til sesongens aller siste 2. divisjonskamp i Meldalshallen kom det mye publikum. Og det inspirerte jentene til å levere en av sine beste kamper for sesongen. Dessverre holdt det ikke helt inn, og det ble derfor tap 24-28 mot Sverresborg.

Livet i 2. divisjon er snart over for Meldal HK, for denne gang. Kun søndagens bortekamp mot Utleira gjenstår. Onsdag ble den siste hjemmekampen spilt, med Sverresborg som motstander. Og det er bare å ta av seg hatten for publikum sin evne til og møte opp på kampene. Nok en gang var det mye folk som støttet hjemmelaget.

Kanskje var det publikumsoppmøtet som inspirerte jentene. De leverte kanskje årsbeste i den første omgangen, og gikk til pause med ledelse 13-11. Dessverre holdt det ikke helt inn, slik at Sverresborg til slutt vant 28-24. Men jentene skal ha honnør for stor innsats, og de fikk endelig vist hva som bor i dette laget.

- Artig at vi fikk takket publikum med å lage en spennende kamp, mente Hanne Forbord, som sammen med de andre jentene var rimelig godt fornøyd i garderoben etter kampen.

KAMPFAKTA

Meldal - Sverresborg 24-28 (13-11)

Utvisninger: Meldal 1 x 2min, Sverresborg 3 x 2min

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Yngvil Berg (2), Sigrid Loe, Anne Ree (7), Berit Drugli, Hanne Forbord (5), Jenny Stokkli (4), May Elin Furuhaug, Anne Kvam, Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo (6)

Sponsorer

Facebook