Trivelig Baldus-helg ved veis ende

28.04.2008

Baldus Cup er over for denne gang, og til tross for noe dårligere sportslig resultater enn man håpet på, kan det fastslåes at Baldus Cup nok en gang innfridde alle forventninger. Rett og slett en trivelig helg på Lillehammer!

Er det håndballkamp, har alle aktørene selvsagt et ønske om å vinne. Under helgas Baldus Cup ble det imidlertid lite med seire til Meldal Håndballklubb. Men det tok heldigvis ikke humøret fra hverken spillere eller de mange foreldre som var med til Lillehammer. Her var det godt humør som preget alle gjennom samfulle tre dager, og da spiller det mindre rolle hvordan kampene gikk.

Denne gang deltok Meldal HK med bare tre lag. Et tredvetalls spillere med like mange foreldre gjorde sitt til at Meldal HK satte sitt preg på Lillehammer også under årets Baldus Cup. Allerede til neste år er det varslet at det vil bli en dobling av antallet lag som meldes på, om vi er så heldige å få bli med. Det er lange ventelister med lag som ønsker å melde seg på, så man må være litt heldige for å få bli med.

Det er forresten ikke så rart at det rift om plassene på Baldus Cup. Turneringen er godt organisert, og det aller meste foregår oppe i Olympiaparken, i Håkonshall og Kristinshall. Det er godt lagt til rette sportslig, og det er minst like godt lagt til rette for å trives. Så derfor håper vi å kunne delta med langt flere meldalinger i neste års Baldus Cup.

Søndagen ble altså ingen sportslig opptur. Alle våre tre lag ble utslått i første sluttspillkamp.

J12 møtte Rygge, og det var lenge helt jevnt der to gode forsvar preget kampen. Våre jenter lyktes imidlertid ikke i angrep, og derfor var det fortjent at Rygge til slutt vant 4-1.

J13 møtte det svenske laget Irsta i sin sluttspillkamp. Meldal åpnet best, og ledet med fire mål midtveis i kampen. Alt så bra ut, men svenskene kom sterk tilbake og ved sluttid stod det 9-9. Dermed spilleforlengelse, og da vant svenskene loddtrekningen og fikk starte med ball. De scoret i første forsøk, og dermed var våre jenter utslått.

J15 var siste lag ut søndag. Også de åpnet veldig bra i sin kamp mot Lillestrøm. Vi ledet med to mål, men dessverre tok Lillestrøm over kampen etter hvert, og vant til slutt hele 13-4.

Sponsorer

Facebook