Tre tap for Meldal HK

18.11.2007

Søndag ble det spilt tre kamper i Meldalshallen. Alle kampene endte med tap for våre jenter. Gunhild Resell hadde flere gode redninger, men kunne ikke forhindre at det ble stortap mot Rindals-Troll.

Først ut var Jenter 15. De hang med Tiller 2 i store deler av kampen, men i en periode der MHK bare hadde tre spillere på banen dro bylaget i fra. Jentene scoret 20 mål, men var litt for forsiktige i forsvar og tillot Tiller å score 25 mål.

Jenter 12 2 spiller stort sett mot lag med spillere som er ett år eldre, og mot serielederen Rindals-Troll ble det tøft i første omgang. Ved pause ledet gjestene 5-0. I andre omgang viste jentene at de har hatt stor fremgang i det siste og scoret 5 mål. Spesielt Ellinor Evensen viste seg frem med gode hoppskudd. Til slutt vant Rindals-Troll 13-8.

Også vårt K4-lag hadde besøk av Rindals-Troll. Etter en brukbar åpning, der Berit Drugli sto frem, florerte feilene fremover på banen og gjestene fikk komme veldig lett til. MHK fikk seg en leksjon av Rindals-Trolls rutinerte bakspillerrekke og tapte hele 33-19.

berit_drugli.jpg

Berit hadde en god start før hun ble sonet bort.

Sponsorer

Facebook