Tre nye spillere på plass

06.04.2008

Oppkjøringa mot debuten i 2. divisjon startet sist mandag. Og allerede på første trening dukket det opp tre nye ansikter. - Vi måtte styrke stallen noe, men nå føler vi at vi er der vi skal være mannskapsmessig, sier trener Øystein Claussen. Vil du vite hvem de nye er? Les videre da...

Bente Kielland  Hanne Forbord  Beate Skjenald

Bente Kielland, Hanne Forbord og Beate Skjenald er alle klare for spill for Meldal Håndballklubb i den kommende sesongen.

- For oss er dette tre gode forsterkninger. Når vi skulle gå ut etter spillere var det viktig for oss og først lete etter spillere som har en eller annen forbindelse til Meldal. Bente er fra Løkken og har spilt for klubben i mange år tidligere, og Hanne har samboer fra Løkken. Dermed har hun også familiære bånd til Meldal. I tillegg ønsket vi å finne en keeper, men der fant vi ingen fra Meldal som kunne gi et positivt svar, og derfor har vi henvendt oss til Beate, forteller Øystein Claussen som bekrefter at det er betryggende å ha det meste på plass i så god tid.

- Vi har startet treningene. Nå skal vi holde oss i gang ut juni måned. Deretter tar vi en måned fri fra fellestreninger, før vi samles første uka i august for siste del av oppkjøringa til en ny sesong. Fortsatt er det noen få spillere som på grunn av studier kan få problemer med å bli med oss, men vi krysser fingrene for at det ordner seg. I utgangspunktet ønsker vi ikke å hente flere nye spillere. Men vi vet at det er flere andre som kunne tenkt seg å spilt for Meldal Håndballklubb, avslutter trener Claussen.

Sponsorer

Facebook