Tre Meldals-spillere på NM-samling

14.01.2014

Når Region Midt-Norge kaller inn de 22 beste 16- og 17-åringene til samling for NM-laget, er tre av spillerne fra Meldal. Det sier det meste om hvordan spillerutvikling drives i Meldal HK. Gunhild Løkken (bildet), Hilde Søyseth og Lene Høve Storholt er alle innkalt.

I begynnelsen av mai møtes landets beste 17-åringer for å kåre Norgesmestrene for Regionale lag. Region Midt-Norge har allerede kommet ned i en tropp på 22 spillere. Av de er det altså fortsatt tre spillere fra Meldal som er funnet verdt en plass. Det er en kraftig fjær i hatten for talentutviklinga som gjøres i klubben. Sannsynligvis er det 15 spillere som til slutt vil utgjøre laget som drar til NM.

Dessverre vil bare to av de tre uttatte spillerne være til stede på samlinga den 23. og 24. januar. Årsaken er at Gunhild Løkken nettopp har operert et kranglete kne. Når hun er tilbake på banen, er fortsatt litt usikkert. Men at den talentfulle strekspilleren snart kommer til å markere seg i Meldals-drakt igjen, er hevet under en hver tvil. Dermed blir det opp til keeper Hilde Søyseth og bakspiller Lene Høve Storholt å representere Meldal ved denne anledningen. Vi ønsker begge lykke til.

 Lene_skudd_Stab__k.jpg

Sponsorer

Facebook