Tre av våre tatt ut til samling

21.01.2013

Tirsdag er det Regional Landslagssamling for tre årskull, og tre Meldals-spillere er tatt ut. Hilde Søyseth skal på samling for 15-åringene. Nadja Hestflått og Lene Høve Storholt er tatt ut for 16. og 17. åringer.

Meldal HK fortsetter med å levere spillere til ulike utviklingstiltak i regi Norges Håndballforbund Region Midt-Norge. Denne uken er det som heter Regional Landslagssamling. 15.-åringene skal ha to økter på tirsdag, og vårt keeper-talent Hilde Søyseth får sjansen til å vise seg frem. Hun har imponert stort denne sesongen, og hun er godt i løypa for å representere Midt-Norge under NM15 senere i vinter.

Jenter født 1996 og 1995 har felles samling tirsdag. Av 25 uttatte spillere fra hele Midt-Norge er det altså to Meldals-spillere som er innkalt. Slett ikke verst! Nadja Hestflått har etablert seg på vårt 2. divisjonslag denne sesongen, og får nå altså sjansen sammen med de aller beste i årsklassen. Der skulle også Lene Høve Storholt ha deltatt, men hun har meldt skadeforfall. Det er litt for tidlig etter korsbånd-operasjonen. Men, Lene er nå daglig å se på håndball-trening så i løpet av noen uker er hun nok tilbake på banen.

PS! Fjorårets Meldals-spiller Vera Bekken skal også på samling tirsdag.

Sponsorer

Facebook