Tore Elvrum til minne

31.08.2008

Det var et trist budskap som nådde håndballmiljøet i Meldal denne helga. En av våre aller viktigste støttespillere, Tore Elvrum, har gått bort.

Tore har vært en viktig del av Meldal Håndballklubb helt fra starten av. Før opprettelsen av klubben var han leder i håndballavdelinga i Løkken IF. Han så imidlertid at håndballsporten i Meldal ville stå sterkere om man samlet all aktivitet i en klubb. Han spilte således en avgjørende rolle i arbeidet med å samle håndballen i en klubb, og han var i klubbens første år en av de aller mest sentrale tillitsvalgte. Meldal Håndballklubb ville ikke ha vært det den er i dag, uten Tore sin store innsats.

Tore tok seg en pause fra verv i klubben, men for et års tid siden kom han tilbake og ga beskjed om at han nå var klar til innsats igjen. Noe klubben tok imot med åpne armer. Han hadde også ved sin bortgang en viktig rolle i driften av Meldal Håndballklubb.

Håndballsporten i Meldal har vært heldig som har fått nytt godt av den innsats Tore la ned. Han har gjennom sitt uegennyttige arbeid gitt mange barn og unge et fritidstilbud i trygge og gode sosiale miljø.

Det var lett å sette pris på og være i nærheten av Tore. Hans romslige og gode humør smittet lett over på andre. Hans engasjement var det også enkelt å slå følge med. Likevel var det aldri store fakter fra Tore. Han hadde ikke behov for å stå i sentrum, selv om hans virke kunne ha gitt han en slik posisjon.

Meldal Håndballklubb har mistet noe vesentlig ved Tore sin bortgang. Samtidig ligger det en forpliktelse i å føre Tore sitt arbeid for håndballsporten videre.

Verst er tapet for Anne Lise, barna og barnebarna. Dere skal vite at vi alle føler med dere i sorgen.


Sponsorer

Facebook