Tøff uke for seniorlaget

06.01.2014

Tre tøffe kamper på fem dager venter 2. divisjonslaget. I tillegg er det kun bortekamper vi snakker om. Starter onsdag med Utleira2 som motstander, før jentene reiser til Møre og kamper mot Molde og Ålesund til helga.

Både forrige og ikke minst denne sesongen har i rikt monn tydelig vist at nivået er høyt, og at alle kamper er vanskelige. Likevel har Meldal denne sesongen så langt prestert godt, og hentet hjem bra med poeng. Nå fortsetter altså kampen for å sikre plassen i divisjonen.

Etter de 11 første kampene står Meldal med like mange poeng. Med et snitt på ett poeng per kamp, vil helt sikkert plassen være sikret. Det er med andre ord tøffe oppgaver som ligger foran jentene. Dette starter allerede onsdag da Utleira2 er vertskap i Nidarøhallen. Sesongens første poeng ble sikret i hjemmekampen mot det samme laget. Men også Utleira er ute etter å sikre seg poeng for å holde seg i divisjonen. Dette blir en vanskelig kamp, men mulighetene for poeng er så absolutt til stede.

Lørdag reiser så Meldal til Molde. Samme ettermiddag er det kamp mot serieleder Molde, som så langt ikke har avgitt poeng. En meget vanskelig oppgave med andre ord. Litt lettere blir det kanskje søndag, da Ålesund er motstander. Dette er et lag vi tapte hjemmekampen mot, men det i en kamp vi føler vi absolutt burde hatt poeng. Målet for søndagens kamp bør derfor være seier.

Det er altså ei tøff uke som ligger foran jentene. Tre vanskelige kamper, der det skal deles ut seks poeng. Hvor mange klarer vi å ta av disse...


Sponsorer

Facebook