Tøff serieåpning for seniorene

17.06.2013

Sverresborg etterfulgt av Byåsen. Det er de to første seriekampene når 2. divisjon tar til i september. Og ikke nok med; i den tredje kampen er det seriefavoritten Molde som kommer til Meldalshallen.

Den kommende håndballsesongen er fortsatt et godt stykke unna. Men nå har forslaget til terminliste for 2. divisjon kommet. Det kan bli noen endringer, men alt tyder på at for Meldal blir det hjemmekamp mopt Sverresborg i første serierunde. Den spilles torsdag 19. september. Deretter følger en tøff bortekamp mot Byåsen Bredde, før altså Molde er motstander hjemme i Meldalshallen 12. oktober.

Det er tidlig å snakke om styrkeforholdene mellom lagene, men de tre første motstanderne er alle tre lag som de fleste regner med helt i toppen. Sverresborg kommer ned fra sitt opphold i 1. divisjon, og ønsker seg raskest mulig opp igjen. Byåsen Bredde har nå sikret seg mulighet til opprykk, og kan bruke 3 spillere fra elitelaget. I Molde er det storsatsing på gang. De har hentet inn trener fra Island, og er på jakt etter fire spillere med erfaring fra Champions League. Det blir med andre ord tøffe tak i starten av sesongen for Gry Haltvik og hennes spillere.

Se forslaget til terminliste her (med forbehold om endringer):

http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=18551&mal=2&lag=

Sponsorer

Facebook