Tøff motstand i Meldalshallen!

31.10.2008

Lørdag spilles fire kamper i Meldalshallen. Som regel har det stort sett blitt hjemmesseire i Meldalshallen, men lørdag kommer flere sterke lag på besøk.

Arrangementet starter kl 12:55 med kamp mellom Heimdal 2 og Meldal i jenter 16. Kampen skulle egentlig ha gått i Trondheim neste helg, men Heimdal ønsket å flytte kampen og gjerne spille den i Meldalshallen. Heimdal 2 er den store favoritten i avdelingen så dette blir en stor utfordring for våre jenter.

Jenter 97 møter Orkanger klokken 14:00. J12 2 fikk det tøfft i starten i 12-års klassen. Frøya hadde to gode 12-års lag, men jentene slo 11-åringene deres. De må nok forvente at det tar litt tid før de kan hevde seg mot de som er ett år eldre. Men Orkanger er kanskje et lag jentene kan spille jevnt med. Orkanger tapte også klart mot de suverene lagene fra Frøya.

14-åringene har ikke fått motstand i noen kamper til nå, og vi forventer nok at de slår Rindals-Troll også. Lørdag må de klare seg uten Ella Dombu, Lillian Åsløkk og Anja Søyseth, men vi tror likevel Meldal klarer å slå Rindals-Troll. Kampen starter klokken 15:00

J93_0809_500_72.jpg15-årskampen er nok helgas høydepunkt. Tiller har etter hvert blitt Meldals vanskeligste motstander og vi må to år tilbake for å finne siste Meldalsseier. Tiller har startet sesongen godt, er ubeseiret og har også slått favoritten Trond. Meldal har bare spilt en kamp da de overbeviste i seieren mot Byåsen. Dette er toppen i Region Midt-Norge i 15-års klassen. Jentene trenger all støtte fra tribunen for å slå favorittene fra Trondheim

Sponsorer

Facebook