Tøff kvalifisering for 16-årslaget

30.04.2009

Meldal møter Trond, Selbu og Malvik i kvalifiseringen til Regionserien for 16-årslag. Kampene spilles mandag og torsdag i neste uke, men det er uansett klart at dette er en tøff gruppe for Meldal.

Rent formelt er sesongskiftet i håndball 1. mai. Og det betyr at allerede i neste uke starter den nye sesongen for 16-årslaget. De får ikke hvile lenge på seieren i Baldus Cup.

23 lag meldte seg på Regionserien for 16-åringer, og det betyr at det må kvalifisering til. 12 lag skal til slutt utgjøre Regionserien. Meldal skal altså møte Trond, Selbu og Malvik.

- Dette er gode lag. Malvik bør vi normalt slå greit, mens vi vet at Trond er et av de aller beste lagene. Selbu har også et godt lag. Imidlertid er jentene kanskje i sin livs form for øyeblikket, så vi har god tro på at vi skal klare å hevde oss. De to beste er kvalifisert til Regionserien, så vi må nok ha to seire, sier trener Øystein Claussen. Meldal møter Selbu og Trond på mandag, mens Malvik er motstander torsdag. Alle kampene spilles i Malvikhallen.

Sponsorer

Facebook