To seire og to tap søndag

03.11.2013

J12 vant 9-5 over Rindal, mens J18 knuste Tynset/Alvdal 42-16. Tapene stod J16 for som tapte 15-21 mot Charlottenlund, og J18 åpnet søndagen med tap14-25 mot Utleira. Det var søndagens beholdning på håndballfronten for Meldal.

Det er viktig for Meldal HK at vi får etter unge spillere. Derfor er det svært gledelig det som skjer med våre yngste lag. Begge 10-årslagene viser god fremgang hele veien, og det samme kan så absolutt sies om J12. Søndag spilte 12-åringene hjemme i Meldalshallen mot Rindal. Denne gang ble det seier 9-5. Det etter at jentene viser at de er i ferd med å bli gode håndballspillere. Vi gleder oss til å følge denne gjengen videre.

Seier og tap

18-årslaget er nå inne i sluttfasen av forberedelsene til Landsserien. Søndagens to kamper i Meldalshallen får vi håpe ikke var fasiten på hvor jentene står akkurat nå. I første kamp mot Utleira var det langt mellom de gode prestasjonene. Spesielt før pause var det rett og slett tafatt. Dermed fikk Trondheims-laget styre kampen som de ville. Ved pause ledet de 14-7. Etter hvilen åpnet våre jenter veldig bra, men dessverre falt det fort sammen igjen. Dermed kunne Utleira kontrollere inn til seier 25-14.

Senere søndag spilte 18-åringene mot Tynset/Alvdal. Her var det rett og slett klasseforskjell rent kvalitetsmessig. Selv om Meldal hadde utespiller i mål (Lene Høve Storholt), var det kun snakk om hvor stor seieren skulle bli. Da sluttsignalet gikk, stod det 42-16 på tavla. Mange meldte seg på scoringslista, og det er mest positive å ta med fra denne kampen.

Tung periode

16-årslaget er inne i en tung periode. Tidligere i uka ble det tap mot Kattem/Tiller, og søndag kveld ble det nok et tap da jentene møtte Charlottenlund5 i Trondheim. En veldig svak første omgang ødela det meste. Våre jenter scoret kun tre ganger før hvilen. Etter pause ble det noe bedre fremover, men det kunne ikke hindre at det ble tap 15-21.

Sponsorer

Facebook