To finaletap i Coop Prix Julecup

27.12.2012

Først tapte seniorlaget mot Skaun i finalen, før 16-åringene led samme skjebne mot Byåsen. Likevel er det mer enn godkjent innsats fra alle våre i den første utgaven av Coop Prix Julecup i Orklahallen.

I seniorklassen stilte Meldal og Orkanger to lag i fellesskap. Lagene var delt inn slik a de spillerne som har spilt mest i 2. divisjon var på Meldalslaget, mens Orkanger tort sett var 3. divisjonslaget. For Meldal sin vedkommende var det litt få spillere, så det ble utover dagen supplert vekselsvis fra 16-årslaget og fra 3. divisjonslaget.

Seniorene gjorde flere gode kamper gjennom dagen, og et solid forsterket Skaun-lag ble blant annet slått i de innledense kampene. Men da lagene møttes i finalen var det skauningene som trakk det lengste strået. De ledet med fire mål til pause, og selv om våre jenter en stund var bare ett mål bak i andre omgang, kunne Skaun hente pokalen etter firemålsseier i finalen.

I 16-årsklassen, feide våre jenter all motstand til siden i de innledense kampene. Dette innbefattet seier mot Byåsen, som for anledningen stilte med det samme laget som utgjør Byåsen2 i 1. divisjon J16. Når så lagene møttes i finalen startet det ikke særlig bra for Meldal. Byåsen scoret de fire første målene, og lite stemte. En urutinert lagleder sørget i tillegg for 2 minutter lagstraff for kjefting på dommeren i innledningen av kampen. Dermed gikk Byåsen til pause med ledelse 9-5. Men etter en kort pause våket plutselig jentene våre. Forspranget ble gradvis redusert, og tre minutter før full tid var avstanden redusert til ett mål. Trondheimslaget klarte imidlertid å holde kontroll ut kampen, slik a de vant finalen med knappest mulig margin.

I særdeles fin håndballdag i Orklahhalen, med stor aktivitet og gledelig mye folk på tribunene. Coop Prix Julecup i Orklahallen har nok kommet for å bli.

Sponsorer

Facebook