Tirsdag er siste test før alvoret tar til

15.09.2008

Tirsdag spiller seniorlaget treningskamp mot Utleira i Orklahallen. Dette blir den siste testen før serieåpninga mot Malvik førstkommende søndag. - Vi har prioritert å spille mange kamper i oppkjøringa. Mot Utleira håper vi å se at vi er på rett vei, sier trener Øystein Claussen.

Meldal debuterer i 2. divisjon på søndag. Motstander er Malvik, og kampen spilles i Malvikhallen. Denne uka gjøres de siste forberedelser, med blant annet en siste treningskamp.

- Utleira er også nyopprykket, men vi vet at de har et sterkt lag. Kampen tirsdag blir derfor en fin målestokk for oss. Vi håper at vi nå har nærmet oss nivået i andredivisjon, men er forberedt på at det blir tøffe tak i alle kampene. At vi i oppkjøringa til sesongen har fått spilt mange kamper, hjelper oss veldig. Nå vet vi hvor nivået ligger. Så får vi se om det er tilstrekkelig til at henger med når alvoret starter, sier Claussen, som har en tilnærmet skadefri tropp. Hanne Forbord har slitt med sykdom de siste dagene, men er sannsynligvis klar til tirsdagens treningskamp i Orklahallen, med kampstart 18:15.

Sponsorer

Facebook