Til helgen deltar Meldal i Sommerserien

16.08.2009

Meldal HK er invitert med to lag til Sommerserien i Trondheim. Denne starter på lørdag, og avvikles gjennom to påfølgende helger. - Verdifull kamptrening, sier trener Tom Eirik Krokdal.

Foruten seniorlaget, deltar også Jenter 16 i Sommerserien. Kampene spilles i utgangspunktet i Charlottenlundhallen for begge av våre lag, men seniorlaget har fått flyttet sin kamp mot Sverresborg til Orklahallen førstkommende lørdag.

- For seniorlaget er det viktig at vi nå får spilt noen kamper før sesongen tar til. Sommerserien vil gi oss verdifull matching, selv om vi kanskje ikke møter de aller beste lagene. Men dette blir god motstand, der vi også får sjansen til å prøve ut nye kombinasjoner av spillere, sier hovedtrener Tom Eirik Krokdal. Han og laget møter Sverresborg2 i Orklahallen på lørdag, mens motstander dagen etter er Varden. Helga etter er Flå/Lundamo motstander på lørdag, mens det blir sluttspillkamp på søndag.


Tøff motstand

Også J16 er invitert til å delta i Sommerserien. Og her snakker vi virkelig om tøff motstand.

- Vi skal møte Byåsen, Ranheim og Charlottenlund de to helgene. Dette er blant landets aller beste lag, så her får vi virkelig noe å bryne oss på. Den første kampen er mot Byåsen, og dette blir da deres revansje etter at vi slo de med ett mål i finalen under Baldus Cup i april. Det er uansett viktig for oss å komme i gang med kamper, så får vi sjå hvor vi ligger i forhold til våre motstandere , sier trener Øystein Claussen.

Sponsorer

Facebook