Thomas Brøndbo klar for Kulturkvelden

16.11.2007

Da er det klart at Thomas Brøndbo står på scenen under Meldal Håndballklubb sin kulturkveld den 6. desember. Han er en av de mest aktuelle norske artistene for tiden, blant annet fra Lyden av Lørdag på NRK.

Det er selvsagt svært gledelig at vi nå kan legge til Thomas Brøndbo på artistlista. Namsosingen som for øvrig er lillebroren til den mer kjente Bjarne Brøndbo, er i ferd med å legge Norge for sine føtter. Dette ikke minst gjennom at han i høst har vært på NRK i beste sendetid på lørdagskveldene. Nå er han altså klar til vår kulturkveld i Meldal Samfunnshus den 6. desember.

Thomas_Br__nbo.jpg

Kulturkvelden er selvsagt åpen for alle og enhver. Likevel er det mye som tyder på at det kan bli rift om billettene. Prisen er satt til utrolig lava kr 20,-. I begynnelsen av neste uke vil det komme informasjon om hvordan billettsalget vil foregå.

Fra før har vi bekjentgjort at Ragnhild Aas fra Storås vil delta fra scenen, og nå kommer da altså også Thomas Brøndbo. Men tro nå endelig ikke at vi stopper der. Følg med videre her på www.meldahk.no, så vil du i løpet av noen dager bli presentert andre artister som delta på kulturkvelden, som mest av alt skal handle om utdeling av kulturprisen til Jon Ivar Syrstadeng.

Sponsorer

Facebook