Tapte første kampen

08.09.2012

I Bring-kvalifiseringen tapte Meldal 16-22 mot Fyllingen i den første kampen. Litt for mange tekniske feil ga bergenserne en del kontra-sjanser som de scoret på.

Samarbeidslaget mellom Orkanger og Meldal i 16-årsklassen har som mål å kvalifisere seg for den nasjonale Bring-serien. Målet i helgas kvalifisering er å unngå sisteplassen slik at laget får en kvalik-runde til.

I kampen mot Fyllingen spilte jentene en god første omgang. Tøft forsvarsspill nektet Fyllingen rom til å komme gjennom. Framover ble det en del tekniske feil, men alt i alt godkjent. Fyllingen ledet 9-8 halvveis.

Etter hvilen fikk bergenserne raskt en luke på 4-5 mål. Noe som holdt seg stort sett gjennom hele omgangen. Til slutt stod det 16-22 på tavla i favør Fyllingen.

- Vi møtte et lag som var bedre enn oss. Etter at det begynte å tære på kreftene, kom de tekniske feilene som Fyllingen utnyttet. Men jentene gjorde samtidig mye bra, og vi snakker her om det aller beste 16-årslaget på Vestlandet. Nå gjeølder det å moblisere til de to neste kampene, sier trener Øystein Claussen.

Meldal møter Falk klokken 18:00 lørdag.

Sponsorer

Facebook