Tap men likevel stor fremgang

10.01.2009

Molde vant 30-20, men for Meldal var det likevel en del positivt. Tempoet var tilbake i laget, og det var stor innsats. Med bedre uttelling ville det vært en jevn kamp.

Molde HKMeldal hang godt med i starten på kampen, og det var jevnt det første kvarteret. Dette mest takket være godt forsvarsspill. Men dessverre slet jentene med å få ballen i mål. Kampens store spiller ble Moldes keeper som hadde en redningsprosent godt over 50.

Molde tok føringen i kampen mest på grunn av mange utvisninger for Meldal. Dommerne tillot ikke holdinger, og dermed ble det noen unødvendige perioder med spill i undertall. Disse utnyttet hjemmelaget, som dermed kunne gå til pause med komfortable 15-8.

I den andre omgangen kom Meldal bedre med, og det ble en jevn omgang. Molde var fortsatt hakket foran, men igjen takket være kombinasjonen godt keeperspill og dårlige avslutninger fra våre jenter.

Etter kampen var det imidlertid ikke en helt utslått gjeng. Det fordi det var stor fremgang fra kampen mot Malvik. Denne gang møtte Meldal et av de absolutte topplagene, og hang sånn noenlunde brukbart med. Laget fikk kjørt mange overganger, og holdt bra tempo i spillet. I etablert forsvar var det også mye bra. Håpet er nå at alle tar med seg dette videre, så kan det bli mye moro utover vinteren.

Kampfakta:

Molde - Meldal 30-20 (15-8)

Utvisninger: Molde 2 x 2min, Meldal 7x2 min

Meldal: Beate Skjenald, Bente Kielland (2), Yngvild Berg (1), Anne Ree (6), Sigrid Loe (1), Berit Drugli (1), Hanne Forbord (1), Jenny Stokkli (2), Hilde Anita Hansen(2), May Elin Furuhaug, Anne Kvam (1), Karen Gunnesmo (3), Helene Høve Storholt

 Se også nettsidene til Molde HK

Sponsorer

Facebook