Tap i sesongdebuten for senior og Jenter 16

22.08.2009

Det ble tap i sesongens første treningskamp for K03, da Sverresborg vant 27-22 i en kamp i Sommerserien lørdag. Likevel er trener Tom Eirik Krokdal rimelig bra fornøyd med det som har skjedd så langt i sesongopppkjøringa.

At Sverresborg med sine nest beste spillere skulle gi Meldal god matching var alle klar over på forhånd. Og det ble en fin gjennomkjøring for våre jenter. Og trener Krokdal med spillende assistent trener Marthe Høisøien var rimelig tilfreds etter kampen.

- Vi får en del svar gjennom en slik treningskamp. Og det er som forventet. De største overaskelsene er på den positive siden, så vi er ikke bekymret. Fortsatt trenger vi en god del tid frem til alvoret begynner, men det er blant annet derfor vi spiller slike kamper, sier Tommen, som oppsummerer kampen slik:

- Vi sliter i perioder i forsvar, mest fordi vi blir for utålmodige. Fremover holder vi stor fart i perioder, men i etablert sliter vi en del. I den perioden av kampen vi var best, var vi vår motstander overlegen. Og vi fikk mange positive svar. Blant annet ser vi at vi har en meget habil keeperduo, vi ser også at Marthe sin tilbakekomst er positiv. Ellers gjør Anne Kvam en meget god kamp, samtidig som Ann Siri Stokkli imponerer den tiden hun er på banen.


KAMPFAKTA

Sverresborg - Meldal 27-22 (14-10)

Meldal: Beate Skjenald, Marit Selnes, Yngvild Berg, Anne Ree (6), May Elin Furuhaug, Ann Siri Stokkli (3), Marthe Høsøien (4), Jenny Stokkli (2), Anne Kvam (4), Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo (3)

Jenter 16

Jenter 16 fikk tøffest mulig motstand da de møtte Byåsen i sommerserien lørdag kveld. Jentene gjorde en klart godkjent kamp selv om det ble tap med 6 mål. Byåsen startet best, men Meldal kjempet seg inn i kampen etter hvert og var bare ett mål bak midt i andre omgang. Samarbeidet mellom bakspillerne og Lise Klingen i strek ser ut til å ha blitt enda bedre i år, noe som resulterte i 7 mål for Lise. Forsvaret var til tider litt rufsete, men i de periodene forsvaret satt ble det flere fine kontringsmål.

Byåsen har vært ett av Norges beste lag de siste sesongene med seier i Petter Wessel i fjor som det store høydepunktet. Med litt bedre uttelling på sjansene kunne kampen blitt jevn helt ut, men alt i alt var det en positiv kamp av våre jenter. Veldig posetivt er det at de yngste viste seg frem. Både Kjersti Drugli, Mari Muan og Lene Høve Storholt gjorde en god kamp og scoret 2 mål hver

Sponsorer

Facebook