Takler jentene forventningspresset?

27.01.2012

Topplaget møter bunnlaget som er uten poeng. Større favoritt er det ikke mulig å bli! Men takler Meldals-spillerne forventningspresset når de møter Kristiansund søndag.

Meldal leder 3. divisjon. Ledelsen bør ikke skrumpe inn i løpet av helga, i og med at Meldal skal til Kristiansund søndag. Nordmøringene har hatt en tung sesong så langt, og står uten poeng etter å ha spilt 14 kamper.

Alle forventer at Meldal skal vinne denne kampen. Og nettopp slike utgangspunkt kan gi de merkeligste utslag. Derfor skal det jobbes hardt med jentene for å få de til å forstå at kampen på ingen måte er vunnet på forhånd. De skal være klar over at Kristiansund har begynt å score bra med mål i kampene sine (29 mot Ålesund), og all statistikk tilseier at de vil ta poeng før eller siden. Og hav ville vært en større seier for Kristriansund enn det å slå tabellederen?

Til søndagens kamp er alle spillerne inntakte. Normalt skal det være mer enn godt nok til å få med seg to nye poeng selv om det er bortekamp. Skal det bli opprykk, er i hvert fall kun seier godt nok.

Sponsorer

Facebook