Storseier i Trondheim en seier unna opprykk!

15.03.2012

Det ble seier hele 42-24 over HiT HK i Nidarøhallen torsdag. Det ble aldri spennende, til det var forskjellen på lagene for stor. Dermed kan Meldal sikre seg plass i 2. divisjon med seier i onsdagens hjemmekamp mot Flå/Lundamo.

Torsdagens kamp i Nidarøhallen ble akkurat slik vi hadde håpet. Jentene våre var på hugget fra start, og de kjørte over HiT HK helt fra starten av. Kontant forsvarsspill ga vertene få scoringsmuligheter. Det ga også en del gode kontringer, som ofte endte i scoring. HiT HK la ut frimerke på Vera Bekken helt fra starten av kampen. Det ga enorme rom til de andre spillerne som ble godt utnyttet. Etter en kanon første omgang ledet Meldal hele 26-8 midtveis i kampen.

Etter hvilen var ikke tenningen like god. Men alle i Nidarøhallen visste at kampen var avgjort. Dermed ble det en tammere siste omgang. Den omgangen endte faktisk uavgjort 16-16. Men jentene gjorde den jobben de var satt til å gjøre. Nå handler alt om å vinne en av de to gjenstående hjemmekampene.

- Vi gjør en svært god 1. omgang, der spesielt Tove Fagerli spiller fantastisk godt på sin venstre kant. Også andre spillere bidrar med mye bra. Jentene var alle virkelig skjerpet til kampen, og dermed slapp vi holde på spenningen så veldig lenge. Nå mangler vi en seier før vi faktisk har klart det mesterstykket å rykke opp til 2. divisjon. Med dette unge urutinerte laget er det slett ikke verst, fastslår trener Gry Haltvik, som håper hjemmepublikummet møter opp nok en gang i Meldalshallen til onsdagens hjemmekamp.

Toppscorer ble nok en gang Vera Bekken, denne gang med 10 fulltreffere.

KAMPFAKTA

HiT HK - Meldal 24-42 (8-26)

Meldal:

Helga Stene, Ulrikke Berg Karlsen, Tove Fagerli (9), Ane Vasskog (2), Anne Ree (3), Trude Larsen, Vera Bekken (10), Nadja Hestflått (6), Marthe Høsøien (2), Birgitte Bremnes (1), Anja Søyseth (1), Karen Gunnesmo (8)

Sponsorer

Facebook