Storinnrykk i Meldalshallen onsdag

26.02.2008

Når Meldal møter Surnadal/Rindals-Troll i tredjedivisjonskamp onsdag er det ventet storinnrykk i hallen. Surnadalingene har satt opp buss i et forsøk på å få støtte fra sitt eget publikum. Dette kommer da i tillegg til det vanligvis store publikumsoppmøtet i Meldalshallen.

We are the championsKun tre kamper gjenstår for Meldal i årets tredjedivisjon. Til tross for at opprykket allerede er sikret, så ønsker laget og vinne sine tre siste kamper. Den vanskeligste kan bli onsdagens oppgjør mot Surnadal/Rindals-Troll. Et lag som har avsluttet sesongen svært bra, og som ligger an til en tredjeplass. Samtidig vet vi at surnadalingene svært gjerne vil bli det første laget som slår Meldal denne sesongen.

- Dette blir utfordrende for oss, det vet vi. Våre jenter vil imidlertid være svært ivrige på å bevise at opprykket er fortjent, og at i Meldalshallen er det hjemmelaget som bestemmer.

Vi håper på mye folk i hallen, slik at laget får den sedvanlige støtten fra tribunen. Det kan nok en gang bli avgjørende for kamputfallet, sier trener Øystein Claussen. Kampstart i Meldalshallen kl 19:30

Sponsorer

Facebook