Stor underholdning i Meldalshallen

13.11.2007

Det ble spennende og stor stemning da Meldal møtte Heimdal til 15-årskamp tirsdag. Hjemmelaget vant til slutt 24-23 i en svært underholdende kamp.

Det ble stort stemning i hallen i løpet av kampen. Lagene fulgte hverandre gjennom begge omgangene, og jo nærmere publikum følte det nærmet seg hjemmeseier, jo større ble stemningen. Og da sluttsignalet gikk stod det 24-23 på tavla.

Seieren er enda mer imponerende når vi vet at med ett unntak består Meldal at spillere som er året yngre enn sine motstandere. Heimdal har et av de beste 15-årsmiljøene i Trondheim, og det sier da ikke så lite at våre 14-åringer vinner en slik kamp.

- Dette var bra. Resultatet betyr ikke så mye for oss i slike kamper, men det som gleder er jentenes vilje til å gå på mål. De har en fantastisk vilje, og prestasjonene blir bedre og bedre for hver kamp, sier trener Øystein Claussen, som like over nyttår tar med seg dette laget til Petter Wessel Cup i Larvik. Det er en turnering som er regnet som et NM, og i 14-årsklassen skal det bli spennende å se hva jentene kan få til.

TonjeH_Marit_Lise_stort.jpg

Tonje Hilstad, Marit Sørum og Lise Klingen bidro alle til den sterke seieren over Heimdal tirsdag.


Seier til 13-åringene

Den første kampen i Meldalshallen tirsdag var en 13-årskamp mot Strindheim. Også her ble det seier, men til tross for sifrene 11-7 kan vel ingen si at Meldal i denne kampen presterte opp mot sitt beste.

Sponsorer

Facebook