Stor håndballdag i Meldalshallen på søndag

23.11.2007

Søndag spilles det fem kamper i Meldalshallen. Tredjedivisjonslaget møter Træff 2, i det som bør bli den tiende strake seieren for sesongen. Ellers er det også verdt å merke seg 14-åringenes kamp i Fylkesserien mot Trond 2.

Fortvil ikke om værmeldingen for helga er dårlig. På søndag er det bare å komme seg til Meldalshallen. Der er det nemlig spennende kamper gjennom hele dagen.

Det starter med at J14 spiller mot Trond2. Dette er i fylkesserien, der de aller beste lagene er samlet.

Tonje H., Marit og Lise

Tonje Hilstad, Marit Sørum og Lise Klingen og de andre på J14 møter Trond2 på søndag.

Tabell K03 24.11.2007Den andre kampen er en ny tredjedivisjonskamp. Denne gang er det Træff2 som kommer på besøk. Tabellen skulle tyde på at dette blir en lett kamp for hjemmelaget, men det er små marginer slik at forskjellene mellom lagene kan fort viskes ut. For Meldal gjelder det nå å klare og holde fokus, samt lære seg til å gå til nye kamper som favoritter. Laget har tidvis spilt god håndball, og spesielt hjemme i egen hall hvor de blir inspirert av et stort og entusiastisk hjemmepublikum. Det bør bli den tiende strake seieren på søndag.

Etter seniorkampen, er det J15 sin tur. De får besøk av Flatås, og da gjenstår det å se om May Elin Furuhaug & Co klarer å hamle opp med byjentene. May Elin var for øvrig denne uken på Regional Utviklingssamling i Trondheim, hvor hun var tatt ut sammen med de antatt beste 15-åringene i hele regionen. På søndag vil vi forhåpentligvis få se hvorfor hun ble tatt ut til samlingen.

I 12-årsklassen har Meldal hele tre lag denne sesongen. På søndag er det 96-årgangen som spiller mot Flå/TrønderLyn. Ofte møter dette laget spillere som er året eldre enn seg selv, men klarer seg ofte veldig godt likevel. Her får vi da muligheten til å beskue noen av de yngste håndballtalentene i Meldal.

Dagen avsluttes med nok en 15-årskamp, men denne gangen er det 14-åringene som spiller. Motstander er Klæbu.

Vi tar også med at to av våre lag på lørdag spiller i Hemnehallen. Det er aller først Jenter 12 som møter Kyrksæterøra, mens fjerdedivisjonslaget spiller senere på dagen.


Kampene i Meldalshallen søndag

11:30  J14 Meldal - Trond 2
13:00  K03 Meldal - Træff 2
14:25  J15 Meldal - Flatås
15:45  J12 Meldal 3 - Flå / TrønderLyn
16:50  J15 Meldal 2 - Klæbu


Meldalshallen - vår hjemmearena

Sponsorer

Facebook