Sterke prestasjoner på Berkåk og Trondheim

24.01.2009

I en 12-årskamp i Rennebuhallen vant Meldal 12-10 lørdag, til tross for at laget bestod av stort sett 11-åringer. I Trondheim var J13 på tokt og nedsablet Sverresborg med hele 28-9.

Lørdag var en hektisk dag i Meldal HK. I tillegg til kamper i Meldalshallen, var flere lag på bortekamper.

Jenter 1996 spiller i to serier, og lørdag ble det kollisjon. Bare fire 96-spillere var med på bortekampen i J12 mot Rennebu. Resten av spillerne var året yngre. Men det stoppet ikke dette laget. Fortsatt er Meldal ubeseiret i J12. Lørdag ble det seier 12-10, etter sterk og god innsats mot Rennebu. All ære til 97-spillerne som klarte seg veldig bra.

Vårt 13-årslag (Jenter 1995) var lørdag i Trondheim. I første kamp nedsablet de Sverresborg, og ga seg ikke før de hadde vunnet 28-9. En meget sterk prestasjon. Det rapporteres da også om at laget i andre omgang presterte årsbeste.

I en kamp senere på dagen var Byåsen motstander. Her gikk det mye tyngre. Meldal fikk ikke satt forsvaret, og da forsvant kontringsmulighetene, som er noe av lagets store styrke. Dermed ble det til slutt seier 23-10 til Byåsen, som fortsatt troner øverst på tabellen. For Meldal var det nok ikke en fordel at de hadde en kamp i beina da de møtte det antatt beste 13-årslaget i Midt-Norge.

Også J10 var på bortebane lørdag. I første kamp spilte de uavgjort 8-8 mot Rennebu. Det i en kamp der de ble fratatt seieren på en helt klar feil regeltolkning av dommeren. Det spiller ingen rolle, for det viktigste er at dette laget har gjort store fremskritt de siste ukene. Jentene har kommet langt ferdighetsmessig.

Vi har i skrivende stund ikke fått resultatet fra J10 sin andre kamp, som var mot Oppdal.

Sponsorer

Facebook