Spiller om seriemesterskapet mandag

25.02.2008

Meldal HK sitt 14-årslag møter mandag Tiller hjemme i Meldalshallen. Dette er en kamp i fylkesserien, der de beste lagene er samlet. Det gjenstår tre kamper, alle hjemme i Meldalshallen. Med full pott er laget seriemester, noe som vil være en enorm prestasjon.

TonjeH_Marit_Lise_480.jpgJentene født i 1993 har stått for gode prestasjoner i mange sesonger allerede. Denne sesongen har de spilt i Fylkesserien for 14-åringer, og gjort det svært bra. Når tre kamper gjenstår, har laget muligheten til å gå helt til topps.

I kveld er det hjemmekamp mot Tiller, et lag som ligger foran på tabellen. Men et lag Meldal skal ha gode sjanser til å ta to poeng mot.

På lørdag er det ny hjemmekamp, da mot Trond. Det er laget som leder serien, og som vil gå til topps med mindre Meldal tar fra dem seriemesterskapet. Serien avsluttes med hjemmekamp mot Melhus/Gimse lørdag 8. mars. Hjemme i Meldalshallen har jentene gjort sine beste kamper denne sesongen, så alt ligger til rette for en god avslutning på sesongen. Så får vi se hvor langt opp på tabellen laget kommer til slutt.

Kveldens kamp mot Tiller starter kl 18:30

Sponsorer

Facebook