Solid seier mot Runar

26.02.2012

Med seier 31-22 over Runar ble det en god avslutning på helgas Bring-runde. Jentene spilte en god kamp, og spesielt bakover i den siste omgangen.

Med søndagens seier over Runar er Meldal fortsatt med i kampen om sluttspillplass i Bring-serien. Den siste runden blir spennende, men vi vet at vi da møter to av de beste lagene i Stabæk og Grane Arendal.

Mot Runar fikk jentene beskjed om å skyte utenfra mest mulig. Runar hadde keepere som ikke er spesielt glade i å få skudd oppe i målet. Dette gjorde jentene, og så og si alle avslutninger på mål gikk inn. Bakover var det litt lurvete i den første omgangen. Det ga seg utslag i 13 baklengs. Men likevel gikk jentene til pause med firemåls ledelse.

Etter hvilen stengte jentene av bakover. På de 16 første minuttene av omgangen, scoret Runar tre ganger. Og selv om de satte ut to frimerker, fortsatte målene å renne inn. Dermed ble avstanden fort til ti mål. Slik holdt det seg ut kampen, og selv om intensiteten bakover sviktet litt mot slutten endte det med seier 31-22.

- Vi ser nok en gang at vi henger med mot de antatt beste lagene. Runar trodde vi skulle bli vanskelig, men vi har bra kontroll hele kampen gjennom. Lørdagens tap mot Rygge er nå litt bittert, men vi har et tap i hver runde så langt. Nå kan det være at to seire i siste runde holder til sluttspillplass, men da må vi ha litt hjelp av de andre resultatene, sier trener Øystein Claussen.

Mot Runar ble nok en gang Vera Bekken toppscorer. Med sine 13 scoringer søndag, kom hun opp i 38 totalt i denne Bring-runden. Hun er med det suveren toppscorer i Bring.

Mhk___Runar.JPG

Stor innsats i forsvar la grunnlaget for seier mot Runar.

Sponsorer

Facebook