Solid seier i cup-kampen

22.08.2013

Meldal leverte en solid kamp i 1. runde NM mot Orkanger torsdag. Det endte med seier 38-12. Spillerne klarte å holde stort tempo gjennom kampen, og selv om det ble en del feil, ble det en god start på sesongen.

Det er ikke bare enkelt å spille kamper der man er stor favoritt. Det var Meldal mot Orkanger, og våre jenter hadde alt å tape. Jentene visste imidlertid allerede etter noen minutter at de tok dette på alvor. Dermed ble divisjonsforskjellen tydelig. I forsvar var det full tenning, og jentene ga aldri Orkanger-spillerne rom. Dermed ble det mange avslutninger utenfra som en meget god keeper Marit Jørgensen tok seg av.

I angrep ble det gjort en del feil, men det skyldes mye at spillerne ønsker å holde høyt tempo. I fjorårs-sesongen ble det nesten aldri kjørt kontra, men nå gikk det svært fort i lengde-retningen. Ikke alle valg ble riktige, men det ble gjort mye bra også.

Etter å ha ledet 18-6 ved pause, visste jentene stor moral med å score hele 20 mål i den siste omgangen. Dermed endte det til slutt 38-12.

Selv om det er mye å jobbe videre med, ble dette en god start på sesongen. Dessuten får jentene nå en ny runde i NM, der det blir hjemmekamp mot vinneren av Heimdal og Charlottenlund.

KAMPFAKTA

Orkanger - Meldal 12-38 (6-18)

Utvisninger: Orkanger 1x2 min, Meldal ingen

Meldal: Marit Jørgensen, Tone Asbøll, Bente Kielland (3), Tove Fagerli (9), Anne Ree, Monica Gjersvold (2), Marthe Midtlyng (6), Regine Rikardsen (4), Hanne Forbord (4), Nadja Hestflått (4), Anja Søyseth (3), Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (2), Gunhild Løkken

OIF_MHK.JPG

Det var sjelden Orkanger kom til gode sjanser.

Sponsorer

Facebook