Skuffet hjemme mot Charlottenlund

05.12.2013

Meldal tapte 24-29 mot Charlottenlund hjemme i Meldalshallen torsdag. Det etter å ha ledet halvveis i kampen. Men en svak siste omgang ga gjestene lett spill.

Charlottenlund scoret kampens to første mål, men så kom Meldal sin beste periode i kampen. Ledelsen var oppe i 6-2, senere 9-5 før det mot slutten av omgangen gikk nesten helt i stå i angrep. Dette ga gjestene muligheten til å kontr inn noen lette mål. Dermed ble Meldal sin ledelse redusert til ett mål ved pause.

Etter hvilen var det fullstendig stopp for Meldal. Trondheims-laget gikk raskt opp i ledelsen, og avstanden var en stund opp i sju mål. Meldals-jentene slet voldsom med å få ballen i mål. Mange feil-valg i angrep ga også i den siste omgangen mange lette mål for Charlottenlund. Selv om Meldal reduserte noe mot slutten, kunne ikke det forhindre at det ble tap 24-29.

Etter seks kamper uten tap, kom det altså tap som et resultat av en svakt gjennomført kamp.

- I dag er vi ikke til å kjenne igjen fra de foregående kampene. Men vi skal ikke grave oss ned etter dette. Vi skal jobbe på videre, og vi har sjansen til å revansjere dette allerede om en uke. Da møter vi Sverresborg borte. Et lag vi var på høyde med i første kamp i høst. Vi har troen på at jentene er tilbake på vinnersporet igjen raskt, sier trener Asgeir Hatlen.

KAMPFAKTA

Meldal - Charlottenlund 24-29 (13-12)

Utvisninger: Meldal 2x2 min, Charlottenlund 2x2 min

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Tove Fagerli (5), Bente Kielland (3), Anne Ree (1), Moniva Gjersvold, Lene Høve Storholt (4), Marthe Midtlyng (3), Nadja Hestflått, Hanne Forbord (4), Anja Søyseth, Anne Kvam, Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (3)

Sponsorer

Facebook