Skuffende tap mot Ålesund

21.01.2012

Meldal tapte 32-37 mot Ålesund HK2 lørdag. Midtveis i den andre omgangen ledet Meldal med fire, men det gikk fullstendig i stå mot slutten av kampen.

Med 37 baklengs sier det seg selv at det er vansdkelig å vinne håndballkamper. Det ble Meldal sin skjebne i kampen mot Ålesund. Forsvarsspillet var ikke særlig bra, med unntak av en periode i andre omgang. På mange måter ble det også en merkelig kamp i Ålesund.

Første omgang startet ikke særlig bra. Alle som kjenner Meldals-jentene vet at det ikke er vanlig at det tar seks minutter før de scorer sitt første mål. Vertene førte kampen, og ledet en periode med 5 mål. Men som kom våre jenter til hektene, og sju minutter før pause ledet Meldal for første gang. Men deretter raknet det litt igjen, slik at Ålesund gikk til pause med ledelse 17-15.

Etter sidebytte, tok jentene tak i kampen. Forsvarsspillet var langtr mer aggressivt enn i første omgang. Helga Stene fikk da den hjelpa hun trengte, og stengte buret i en periode. Dette ga da også Meldal sjansen til å ta ledelsen i kampen, og kvarteret før slutt såg det hele greit ut. Da ledet vi 28-24. Men som snudde det igjen. For det første glapp det bakover igjen, og for det andre taklet jentene ikke det at det ble satt ut frimerke på Vera Bekken. Mot slutten var det kun snakk om jvor seieren til Ålesund skulle bli. Det endte 32-37.

- Vi har mye å jobbe med til kampen søndag. Det går på det å få jentene opp på tå hev. Slik vi spilte bakover i dag, blir det umulig å vinne kamper, fastslår en skuffet trener Gry Haltvik, men som har god tru på at jentene er i en annen forfatninjg allerede mot Spjelkavik søndag. 

KAMPFAKTA

Ålesund HK2 - Meldal 37-32 (17-15)

Utvisninger: Ålesund 2x2min, Meldal 1x2 min

Meldal: Helga Stene, Ulrikke Berg Karlsen, Tove Fagerli (4), Ida Aarvik, Anne Ree (6), Trude Larsen (2), Vera Bekken (12), Nadja Hestflått (4), Birgitte Bremnes, Ane Vasskog, Anja Søyseth, Karen Gunnesmo (4)

Sponsorer

Facebook