Skjebneuke i 2. divisjon

05.03.2013

Torsdag og lørdag spiller Meldal sesongens to siste kamper, mot henholdsvis Sverresborg2 og Ålesund. Begge hjemme i Meldalshallen. Spillere og trenere håper på fullsatte tribuner, i kampen for å overleve i 2. divisjon.

For å være sikker på fortsatt spill i 2. divisjon må man kapre opp mot 20 poeng. Meldal har tatt 16 poeng så langt, det i seg selv er en sterk prestasjon for et nyopprykket lag. Med to hjemmekamper på slutten er det opp til laget selv hvordan dette skal ende. De to nederste på tabellen rykker ned, lag nummer 9 og 10 skal ut i kvalifisering.

- Det er tøft å overleve i 2. divisjon. Til tross for at vi har gjort en god sesong, er vi ikke sikret plass til neste sesong. Kampene denne uka er helt avgjørende for oss. Heldigvis er det hjemmekamper, og får vi den hjelp vi vanligvis gjør av vårt hjemmepublikum er mye gjort. Det bidrar til å skjerpe jentene, og vi vet at vi er mer enn gode nok til å vinne begge de gjenstående kampene, sier trener Gry Haltvik, som er spent, men gleder seg til denne sesongavslutningen. Målet er å bli blant de åtte beste, slik at man også unngår kvalifisering.

Unngår nedrykk med seier

Torsdag er det Sverresborg2 som er motstander i Meldalshallen. Da lagene møttes i fjor høst endte det uavgjort. Situasjonen før denne kampen er at Trondheims-laget ligger bare poenget bak Meldal. Men hjemmeseier vil Sverresborg2 forbli bak. Det vil i så fall også bety at Meldal i hvert fall unngår direkte nedrykk.

Ett poeng er det også at det i denne kampen blir gjensyn med Vera Bekken. Hun var sentral på Meldals-laget som i fjor vant 3. divisjon. Nå kommer hun til Meldalshallen i et forsøk på å frata Meldal plassen i 2. divisjon.

Ålesund på lørdag

Lørdag er det så Ålesund som kommer til Meldalshallen. Det blir også en viktig kamp, uavhengig av resultatet torsdag. Sunnmøringene har allerede sikret seg plassen i 2. divisjon, og har således kun æren å spille for i Meldalshallen. Det kan ofte være mer enn nok...

Kampstart torsdag er kl 19:30, lørdag kl 15:00.

Publikum.jpg

Håpet er at det blir mye folk i Meldalshallen i de to siste kampene.

Sponsorer

Facebook