Skal forsvare Meldal ære

13.11.2013

Denne gjengen skal til helga forsvare Meldals ære i kamper mot ledende klubber i det som er verdens fremste håndballnasjon på kvinnesiden. I en kommune som er opptatt av omdømmebygging, bør dette være midt i blinken.

Mens flere av spillerne på Stabæk, Levanger og Byåsen på onsdag kveld ladet opp til helgas Landsserie-runde i Meldalshallen med å spille toppseriekamper, var Meldal-spillerne samlet til lett trening i Meldalshallen. La i hvert fall en ting være klart; det er tvilsomt om noen slår Meldalsjentene på engasjement og ren idrettsglede!

J18_trening_alle.JPG

Lang skadeliste

Det er enda godt at det ikke var først i denne uka kampene skulle spilles. Da ville Meldal ikke klart å stilt 18-årslag. Så lang var skadelista. Fortsatt er det mange som sliter, og først på lørdag vet vi med sikkerhet hvem som kan spille. For hør bare her; Nadja Hestflått har en skikkelig overtråkk - spiller neppe, Gunhild Løkken fikk en skade i kneet - fikk mandag beskjed om at hun ikke får spille, men onsdag åpnet fysio Arnhild Skjølberg opp for en liten mulighet for at Gunhild blir friskmeldt, Tonje Bjørnås pådro seg vridning i kneet på trening tirsdag - stod over trening onsdag, men er høyst trolig klar til lørdag, Regine Rikardsen har vært ute i to uker med kraftig overtråkk - trente lett onsdag, og kan bli klar til lørdag, Lene Høve Storholt fikk en smell i ryggen i 2. divisjonskamp forrige uke - trente onsdag, og ser ut til å være klar til kamp.

Gjensyn med Vera

Som tidligere nevnt, har alle de tre motstanderne spillere som til daglig spiller i toppserien, eller Postenligaen som det heter. En av de har en fortid som Meldal-spiller. Vera Bekken fra Frøya er godt etablert på Byåsens seniorlag, men kommer tilbake til Meldalshallen til helga. Det vil nok både motstandere og Meldals-publikummet erfare at hun har utviklet talentet sitt videre siden hun spilte i Meldals-drakten.

Stort fokus

Landsserien for 18-årslag er den høyeste konkurransearenaen for juniorhåndballen i Norge. Trolig er dette den aller tøffeste turneringen for jentelag på dette aldersnivået i hele verden. Her er det nå Meldal deltar. Dette er med andre ord positiv omdømme-bygging for Meldal kommune så det holder. Det har allerede vært flere media-oppslag rundt om i landet denne uken, og mer blir det. Og; på håndballsiden www.juniorhandball.no er det onsdag et intervju med Fjellhammers trener, som mener Meldal kan bli den store overraskelsen i årets Landsserie. Ikke nok med det; Oppsals trener (Oppsal er den store favoritten til å vinne Landsserien) sa i et intervju med DittOslo at han regner Meldal som en av de vanskeligste motstanderne!

Vi skal ikke ha store forventninger til resultatene, selv om det selvsagt er hyggelig at motstanderne har lagt merke til den lille klubben fra Trøndelag. Lørdag og søndag er det i Meldalshallen det skjer, og forhåpentligvis kommer det mye folk på tribunen.

Sponsorer

Facebook