SIMPRO skrev avtale med Meldal HK

20.08.2013

Meldal HK undertegnet denne uken en samarbeidsavtale med bedriften Simpro. - Dette er viktig for oss, og ikke minst en anerkjennelse når en så solid aktør er med på laget, sier leder Jon Ivar Syrstadeng.

I likhet med alle andre lag, jobber også Meldal HK med å knytte til seg samarbeidspartnere. Det er derfor svært tilfredsstillende for klubben at Simpro nå kommer inn som samarbeidspartner.

- Simpro har støttet oss tidligere, men det er en langt mer omfattende avtale vi nå har inngått. For oss er den vesentlig, og nå er det vår oppgave og sørge for at Simpro får mye tilbake for samarbeidet. Den jobben skal vi ta alvorlig, slik at dette blir starten på et langvarig samarbeidsforhold, sier leder Jon Ivar Syrstadeng i Meldal HK.

Håper på synergier

Simpro er en vesentlig virksomhet i Meldal. Elektronikkprodusenten er em kompetansevirksomhet, med rundt 50 ansatte. Det er heller ingen hemmelighet at bedriften er ekspansiv, med store ambisjoner for fremtiden.

- Vi inngår samarbeidet med håndballklubben av flere årsaker. At vi kan støtte en frivillig organisasjon er alltid hyggelig. Men vi legger ikke skjul på at vi håper på å få en del tilbake. En av våre store utordringer er tilgangen på riktig kompetanse. Derfor ser vi for oss at det i håndballklubben kan være "gjemt" fremtidig arbeidskraft for vår del. Det er også andre elementer i avtalen som vi har forventning til. Og; skulle vi bidra til resultatforbedring også på håndballbanen, vil det være en kraftig bonus, sier administrerende direktør Erik Dragset.

Sponsorer

Facebook