Sikker seier for J16 over Volda

21.01.2012

Etter å ha spilt en omgang uten at "forsvarsknappen" var satt på, skjerpet jentene seg og vant 31-19 over Volda lørdag. En akseptabel siste omgang sørget for den sikre seieren.

Det startet rimelig traurig. Til unnskyldning for jentene kan det sies at vi kom litt seint til Ørstahallen, slik at det ble kort tid til oppvarming. Men forsvarsspillet var under en hver kritikk i den første omgangen. Volda-spillerne kom seg gjennom nesten hver gang, og det var spesielt deres strekspiller jentene sleit med. Framover på banen var det bedre innsats, slik at Meldal ledet gjennom hele den første omgangen også. Til pause stod det 15-12 i vår favør.

Etter hvilen satt forsvarsjobbinga langt bedre. Dermed økte avstanden jevnt og trutt gjennom omgangen. Scoringene kom like tett som i den første omgangen, og med et solid forsvarsspill ble det synlig at det var litt forskjell på lagene. Da sluttsignalet gikk, stod det 19-31. Dermed det to poeng på Meldal i den første kampen i J16-serien nå på nyåret. Søndag er det kamp Aksla.

MHK_Volda2.JPG

Trude Larsen og resten av gjengen tok tak i forsvar etter pause.

Sponsorer

Facebook