Sesonginnspurten nærmer seg

20.02.2008

I neste uke spilles de to siste hjemmekampene i tredjedivisjon. På onsdag er det lokaloppgjør mot Surnadal/Rindals-Troll, mens Kristiansund kommer på besøk på lørdag. For Meldal er det målet å gå ubeseiret gjennom sesongen. Det betyr full skjerping foran de to kampene.

Foruten de to kampene i tredjedivisjon, er det mange andre kamper hjemme i Meldalshallen i neste uke. Allerede på mandag er det kamp, når Jenter 14 tar imot Tiller. På onsdag er det Jenter 13 som har kamp før tredjedivisjonskampen, mens det på lørdag er ikke mindre enn sju kamper. Det er med andre ord mye å glede seg til når siste del av årets sesong tar til etter vinterferien.

For vårt tredjedivisjonslag, er det kun en ting som gjelder i de tre siste kampene.

- Vi har spilt 17 kamper uten å avgi poeng. Da sier det seg selv at målet er og ha full pott også etter tjue kamper. Hjemmekampen mot Surnadal/Rindals-Troll på onsdag vet vi blir vanskelig. Gjestene ønsker mer enn noen annen å ta skalpen til Meldal, og de vil stille med toppet mannskap. Så vil det da vise seg om vi har klart å bevare formen gjennom en periode der vi blant annet har tatt noe treningsfri i vinterferien. Kanskje kan nettopp det føre til at vi får en ny formtopp, slik at vi presterer opp mot vårt beste mot Surnadal/Rindals-Troll, undres trener Øystein Claussen, som regner med å ha tilnærmet fullt mannskap til uken. Tove Fagerli er fortsatt skadet, men er tilbake på trening så smått.

Dream team ;-)

Sponsorer

Facebook