Sesongen er ikke over

28.01.2009

Etter onsdagens tap mot Strinda er det bare innviklet teori som kan hindre at Meldal rykker ned til 3. divisjon. Men spillerne er likevel helt klare på at de skal stå på videre til siste kamp er spilt.

ball_95_3.jpgMed seier mot Strinda ville situasjonen sett noe annerledes ut. Nå er det bare de aller største optimistene som fortsatt finner den teoretiske muligheten til å nå kvalikplassen. Etter onsdagens kamp var imidlertid spillerne helt klare på at de skal stå på resten av sesongen, uansett tabellsituasjon. Meldal skal spille seks kamper til, og det er helt klart at dette er alle kamper som har direkte påvirkning både i toppen og bunnen av tabellen. Og med seier i alle seks kampene, kan det bli kvalik...

Kampen mot Strinda åpnet svakt fra Meldal. Etter ti minutters spill ledet hjemmelaget 9-2. Men så skjedde det noe med laget. Forsvaret begynte å sitte, og man fikk kontret inn noen mål. Sakte spiste Meldal seg innpå Strinda. Ved pause stod det 14-10, og optimismen steg da Meldal åpnet den andre omgangen med scoring i første angrep. Men nærmere enn tre mål kom vi aldri. Etter pause var ikke forsvarsspillet av samme kvalitet som før pause, og Strinda scoret nesten på hvert angrep. Dermed ble det til at ledelsen økte utover omgangen. Til slutt stod det hele 31-20 på tavla.

- Vi har en god periode de siste 20 minuttene av første omgang. Utover det er ikke mye å skrive hjem om. Tapet kommer som en konsekvens av at laget vi møter er bedre enn oss. Vi kan ikke lyve oss vekk fra tabellsituasjonen, og den er slik at vi ligger helt sist. Imidlertid gjenstår det seks kamper, og vi skal gå til alle de kampene med mål om å vinne kampene. Kanskje kan presset på spillerne bli noe mindre fremover, slik at vi får en positiv effekt av det. Vi er i hvert fall enige om å fullføre med stil, fastslår trener Øystein Claussen.


KAMPFAKTA

Strinda HK - Meldal HK 31-20 (14-10)

Utvisninger: Strinda 1x2 min, Meldal 4x 2 min

Meldal: Beate Skjenald, Tone Asbøll, Yngvild Berg, Bente Kielland (2), Sigrid Loe (1), Anne Ree (11), Hanne Forbord (1), Berit Drugli (2), Jenny Stokkli, Hilde Anita Hansen (2), Anne Kvam, Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook