Sensasjonell og fortjent seier

02.11.2013

Meldal leverte sin beste seniorkamp noensinne og vant 25-20 over Ranheim lørdag. Med keeper Marit Jørgensen i spissen leverte jentene en kanon forsvarskamp. Jentene styrte kampen fra start til mål.

Ranheim er et av de aller beste lagene i 2. divisjon, og er spådd å kunne gi Molde kamp om opprykket. Men det var før lørdagens kamp mot Meldal. Våre jenter leverte en kjempekamp, og vant helt fortjent 25-20.

Ranheim scoret først, Meldal utlignet men hjemmelaget tok ledelsen 2-1. Men etter det var Ranheim aldri mer i ledelsen i kampen. Riktignok stod det 7-7 midtveis i første omgang, etter det var Meldal i ledelsen gjennom hele kampen.

Med bare 20 baklengs sier det selv at jentene leverte en utrolig god forsvarskamp. De gikk med dødsforakt inn i hver duell, og gjorde Ranheim-spillerne frustrerte. I tillegg stod Marit Jørgensen som en levende vegg i mål. Fremover på banen ble det gjort lite feil. Med unntak av en periode midtveis i første omgang, spilte jentene tålmodig og ventet på de riktige sjansene. Det ble lange angrep, men de endte ofte med scoring.

Dermed er Meldal oppe i 4 poeng etter 6 kamper, og motstanden tatt i betraktning er det helt greit.

- Denne kampen viser hva som bor i denne gjengen. Vi føler selv vi har fått dårlig uttelling i et par av de andre kampene, men i dag var vi rett og slett bedre enn Ranheim. Artig for hele gjengen, som har jobbet for å nå det nivået de viser at de har for øyeblikket, sier trener Asgeir Hatlen.

Neste kamp er allerede torsdag. Det er hjemme i Meldalshallen, og det er lokaloppgjøret mot Skaun.

Kampfakta

Ranheim - Meldal 20-25 (11-14)

Meldal: Marit Jørgensen, Hilde Søyseth, Tove Fagerli (5), Bente Kielland (2), Anne Ree, Lene Høve Storholt (4), Hanne Forbord (1), Marthe Midtlyng (8), Nadja Hestflått, Anja Søyseth, Anne Kvam (2), Karen Gunnesmo, Gunhild Løkken (2), Helene Høve Storholt (1)

Sponsorer

Facebook