Seier uten at det glitret

20.01.2013

Meldal vant 22-14 over Ullern i den siste kampen i helgas Bring-runde. Spesielt før pause var jentene uvanlig tamme, men de skal ha for at de hevet seg til den siste omgangen.

I første omgang mot Ullern søndag var jentene tydeligvis preget av lørdagens kjempeinnsats. Viljen var for så vidt til stede, men hodet var ikke helt med. Dårlige avslutninger ga Ullern en rekke kontramuligheter. Årsaken til at det var Meldal som ledet 10-7 til pause, heter Hilde Søyseth. Meldals-keeperen reddet så og si alt som var mulig å redde i denne omgangen.

Etter pause kom jentene på banen langt mer skjerpet. Dermed ble det etter hvert den avstanden som var riktig i forhold til styrkeforholdet mellom disse lagene. Den eneste perioden Ullern tok inn var når Meldal spilte i overtall!

Ved kampens slutt stod det altså 22-14 på tavla.

To seire

Dermed endte det med to seire for Meldal i denne BRING-runden. Laget ligger dermed på 8.-plass, med ti poeng. Jentene har virkelig visst at de har hevet seg denne helgen.

- Laget blir bedre og bedre for hver BRING-runde. Så får vi jobbe videre frem mot neste runde, i håp om at fremgangen fortsetter. Å nå sluttspillet blir nok vanskelig, men dette er en fantastisk utviklingsarena for jentene, fastslår trener Øystein Claussen.

Mot Ullern var det Hilde Søyseth som ble kåret til Meldals beste spiller.

Hilde_S.JPG

Keeper Hilde Søyseth var Meldals beste mot Ullern.

Sponsorer

Facebook