Seier over Skaun i NM

28.08.2012

Meldal vant 26-22 over Skaun i Skaunhallen tirsdag og dermed er laget klar for 3. runde NM. Tove Fagerli ble kampens toppscorer med 12 mål, i en kamp der Meldal ikke leverte opp mot sitt beste.

Kampen mot Skaun tirsdag visste til fulle at Meldal har en god del å jobbe med fram mot seriestarten. Men samtidig var det også en del lyspunkter.

Kampen åpnet med at Skaun gjorde hva de kunne for å trekke ned tempoet i kampen. De brukte flere minutter i hvert eneste angrep. Når Meldal så fikk ballen, ble de så stresset at avslutningene gikk i hytt og pine. Etter 12 minutter stod det 4-2 til Meldal! Ved pause ledet Meldal 12-10.


Etter hvilen gikk Meldal raskt opp i en seks måls ledelse. Men dermed stoppet det opp iogjen. Mange tekniske feil, ga Skaun sjansen til å komme inn i kampen igjen. Vertene var bare to mål bak ti minutter før full tid. Nå var seieren aldri truet, men våre jenter har nok prestert bedre enn det som ble visst i Skaunhallen tirsdag.

- Vi er ikke fornøyd med annet enn det at vi vinner. Riktignok var det noen fine kombinasjoner, men de gode periodene var korte i denne kampen. Nå liker jeg ikke å trekke fram enkeltspillere, men Tove med sine 11 scoringer  får godkjent. Dessuten var det gledelig å se Jenny (Stokkli) tilbake på banen. Han gjorde mye bra, og hennes rutine blir viktig for oss fremover, sier trener Gry Haltvik etter kampen. Nå ønsker hun seg Byåsen hjemme i Meldalshallen i neste runde!

KAMPFAKTA

2. runde NM cup

Skaun - Meldal 22-26 (10-12)

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Anja Søyseth (1), Anne Ree (2), Tove Fagerli (12), Nadja Hestflått (4), Elisabeth Rønningen, Jenny Stokkli (3), Ann Siri Stokkli, Birgitte Bremnes, Ane Vasskog (3), Torunn Ustad, Karen Gunnesmo (1)

Sponsorer

Facebook